Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym (Okładka miękka)

Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym

Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym (Okładka miękka)

Oferta specjalna -10%
  • Liczba stron :

    100

  • Miękka
  • 100
  • WNT
Zarządzanie jakością jest bardzo obszernym i złożonym zagadnieniem. Obejmuje wszystkie sfery przedsiębiorstw. Ogólne standardy zarządzania jakością są uniwersalne, jednak sposób ich wdrażania i funkcjonowania zależy od specyfiki branży, a także wielkości oraz struktury firmy. Książka jest przeznaczona dla studentów kierunku technologia żywności i żywienia człowieka na przedmioty: analiza i ocena jakości żywności, organizacja i ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych, organizacja i zarządzanie procesem produkcyjnym.
  • Miękka
  • 100
  • WNT

OCEŃ JAKO PIERWSZY!

"Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym" wciąż czeka na pierwszą opinię.
Napisz co sądzisz o tym produkcie.