Wyposażenie techniczne zakładów Kucharz małej gastronomii (Okładka miękka)

Wyposażenie techniczne zakładów Kucharz małej gastronomii

Wyposażenie techniczne zakładów Kucharz małej gastronomii (Okładka miękka)

Oferta specjalna -4%

Podręcznik zawiera wiedzę z zakresu wyposażenia zakładów gastronomicznych w urządzenia do obróbki mechanicznej i cieplnej, urządzenia chłodnicze i do dystrybucji napojów oraz aparaty do mycia naczyć, urządzenia do transportu wewnętrznego oraz sprzęt pomocniczy. Omówiono podstawowe instalacje, materiały konstrukcyjne oraz aspekty higieniczne maszyn i urządzeń. Ostatni rozdział poświęcono podstawowym zagadnieniom związanym z projektowaniem zakładów gastronomicznych.

OCEŃ JAKO PIERWSZY!

"Wyposażenie techniczne zakładów Kucharz małej gastronomii" wciąż czeka na pierwszą opinię.
Napisz co sądzisz o tym produkcie.