Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik (Okładka miękka)

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik (Okładka miękka)

Oferta specjalna -13%
Kup na prezent
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II technikum o zawodzie technik żywienia, specjalizacja - żywienie zbiorowe oraz o zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego. Publikację polecamy także uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności oraz słuchaczom policealnego studium zawodowego o specjalności: żywienie zbiorowe. Omówiono w niej budowę i działanie maszyn do obróbki mechanicznej i cieplnej surowców żywnościowych, do sporządzania i ekspedycji napojów, a także urządzeń chłodniczych i do mycia naczyń. Ponadto podano podstawowe wiadomości z rysunku technicznego, części maszyn, wiadomości o instalacjach elektrycznych, wodnych i kanalizacyjnych, obiegu chłodniczym oraz o projektowaniu technologicznym zakładów żywienia zbiorowego.

OCEŃ JAKO PIERWSZY!

"Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik" wciąż czeka na pierwszą opinię.
Napisz co sądzisz o tym produkcie.