Właściwości fizyczne żywności (Okładka miękka)

Właściwości fizyczne żywności

Właściwości fizyczne żywności (Okładka miękka)

  • Liczba stron :

    340

Kup na prezent
  • Miękka
  • 340
  • 1
  • WNT
Jest to pierwsze opracowanie o charakterze podręcznika, w którym zwięźle omówiono właściwości fizyczne żywności, w tym właściwości mechaniczno-reologiczne, aerodynamiczne, cieplne, powierzchniowe, optyczne, dyfuzyjne, elektryczne, akustyczne z uwzględnieniem żywności sypkiej. Znajomość tych zagadnień jest niezbędna do odpowiedniego projektowania produktu żywnościowego, jego procesu technologicznego i sterowania nim oraz do projektowania maszyn, urządzeń i aparatów niezbędnych we wszystkich branżach przemysłu spożywczego.
  • Miękka
  • 340
  • 1
  • WNT

OCEŃ JAKO PIERWSZY!

"Właściwości fizyczne żywności" wciąż czeka na pierwszą opinię.
Napisz co sądzisz o tym produkcie.