Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 3 (Okładka miękka)

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 3

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 3 (Okładka miękka)

Oferta specjalna -5%

Kup na prezent
W książce omówiono potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Podano zasady serowania potraw oraz charakterystykę kuchni polskiej, kuchni regionalnych i innych narodów, a także potraw dietetycznych. Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.

OCEŃ JAKO PIERWSZY!

"Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 3" wciąż czeka na pierwszą opinię.
Napisz co sądzisz o tym produkcie.