Technika chłodnicza dla praktyków Przechowalnictwo żywności (Okładka miękka)

Technika chłodnicza dla praktyków Przechowalnictwo żywności

Technika chłodnicza dla praktyków Przechowalnictwo żywności (Okładka miękka)

Oferta specjalna -21%
  • Liczba stron :

    436

  • Miękka
  • 436
  • 2
  • Systherm
Do 2 wydania poradnika wprowadzono zagadnienia zastosowań programów komputerowych do obliczeń bilansowych. Obliczenia komputerowe obiegów chłodniczych, pozwalają na wielowariantowość doboru urządzeń i elementów instalacji chłodniczych. W związku ze zwiększającym się spożyciem owoców i warzyw, a co za tym idzie rosnącym znaczeniem w gospodarce przechowalnictwa tych produktów opracowano na nowo rozdział dotyczący tych zagadnień.
  • Miękka
  • 436
  • 2
  • Systherm

OCEŃ JAKO PIERWSZY!

"Technika chłodnicza dla praktyków Przechowalnictwo żywności" wciąż czeka na pierwszą opinię.
Napisz co sądzisz o tym produkcie.