Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronimiczna część 1 Podręcznik (Okładka miękka)

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronimiczna część 1 Podręcznik

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronimiczna część 1 Podręcznik (Okładka miękka)

Oferta specjalna -2%
Kup na prezent
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do prawidłowego stosowania gastronomicznych procesów technologicznych oraz sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb oraz przygotowania potraw półmięsnych i wegetariańskich). Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

OCEŃ JAKO PIERWSZY!

"Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronimiczna część 1 Podręcznik" wciąż czeka na pierwszą opinię.
Napisz co sądzisz o tym produkcie.