Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 3 Wyposażenie zakładów gastronomicznych Podręcznik do nauki zawodu (Okładka miękka)

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 3 Wyposażenie zakładów gastronomicznych Podręcznik do nauki zawodu

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 3 Wyposażenie zakładów gastronomicznych Podręcznik do nauki zawodu (Okładka miękka)

Oferta specjalna -5%

Kup na prezent
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właściwego korzystania z pomieszczeń, urządzeń i sprzętu do sporządzania i ekspedycji potraw i napojów. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

OCEŃ JAKO PIERWSZY!

"Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 3 Wyposażenie zakładów gastronomicznych Podręcznik do nauki zawodu" wciąż czeka na pierwszą opinię.
Napisz co sądzisz o tym produkcie.