Ryby słodko- i słonowodne, owoce morza i ślimaki (Okładka twarda)

Ryby słodko- i słonowodne, owoce morza i ślimaki

Ryby słodko- i słonowodne, owoce morza i ślimaki (Okładka twarda)

Oferta specjalna -21%

Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej. W serii „Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej” prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne – nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa. „Ryby” to dziesiąty tom piętnastotomowej serii. Dowiesz się z niego m.in.: * w czym najlepiej marynować ryby, * jak przygotować ryby morskie, aby były nie tylko smaczne, ale też aromatyczne, * dlaczego najlepiej kupować żywe raki oraz jak je oczyścić i ugotować, * po czym poznać, że ostryga jest świeża, * jak kroi się homara.

OCEŃ JAKO PIERWSZY!

"Ryby słodko- i słonowodne, owoce morza i ślimaki" wciąż czeka na pierwszą opinię.
Napisz co sądzisz o tym produkcie.