Ryby i bezkręgowce morskie pozyskiwanie właściwości i przetwarzanie (Okładka miękka)

Ryby i bezkręgowce morskie pozyskiwanie właściwości i przetwarzanie

Ryby i bezkręgowce morskie pozyskiwanie właściwości i przetwarzanie (Okładka miękka)

Oferta specjalna -10%
Kup na prezent
W książce, w części ogólnej, w chronologicznym porządku scharakteryzowano: środowisko naturalne ryb i bezkręgowców morskich, metody ich pozyskiwania, gatunki poławianych zwierząt morskich, ich wartość użytkową. W obszernej części szczegółowej omówiono poszczególne procesy technologiczne, dotyczące obróbki surowców morskich, m.in. Takie jak: chłodzenie, zamrażanie, suszenie, solenie i marynowanie, wędzenie, konserwowanie, wytwarzanie mączki rybnej, koncentratów i izolatów białkowych.

OCEŃ JAKO PIERWSZY!

"Ryby i bezkręgowce morskie pozyskiwanie właściwości i przetwarzanie" wciąż czeka na pierwszą opinię.
Napisz co sądzisz o tym produkcie.