Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik (Okładka miękka)

Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik

Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik (Okładka miękka)

Oferta specjalna -8%

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów techników i szkół policealnych, a także dla wszystkich osób zainteresowanych pracą w hotelarstwie. Został napisany zgodnie z nową podstawą programową dla zawodu technik hotelarstwa. Jest to rozszerzona wersja podręcznika Hotelarstwo. Organizacja i technika pracy. Jego główne cele i zalety to przystępne omówienie zasad funkcjonowania rynku hotelarskiego i przedsiębiorstwa, jakim jest hotel, a przede wszystkim - przygotowanie ucznia do egzaminu zawodowego. Liczne ćwiczenia służą kształtowaniu przewidzianych w programie, potrzebnych w tym zawodzie umiejętności, postaw oraz zachowań, pozwalają na praktyczne przyswajanie wiedzy i sprawdzanie na bieżąco efektów nauczania. Książka ma jasny, przejrzysty układ; zrozumienie tematów ułatwiają liczne wykresy i tabele. Zamieszczono też słowniczek pojęć powiązanych tematycznie z hotelarstwem.

OCEŃ JAKO PIERWSZY!

"Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik" wciąż czeka na pierwszą opinię.
Napisz co sądzisz o tym produkcie.