Obsługa konsumenta Część 2 (Okładka miękka)

Obsługa konsumenta Część 2

Obsługa konsumenta Część 2 (Okładka miękka)

Kup na prezent
Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy. Część druga zawiera wiadomości na temat zasad przygotowywania potraw przez kelnera w obecności konsumenta, omówiono techniki podawania gorących i zimnych napojów bezalkoholowych oraz napojów alkoholowych. Przedstawiono także organizację i obsługę różnego rodzaju przyjęć – bankietów, krótko scharakteryzowano kuchnie różnych narodów, omówiono rolę koktajlbaru w zakładzie gastronomicznym, obsługę gości hotelowych oraz systemy rozliczeń kelnerskich. Cenną pomocą dla ucznia będzie słownik zawodowy zamieszczony na końcu książki.

OCEŃ JAKO PIERWSZY!

"Obsługa konsumenta Część 2" wciąż czeka na pierwszą opinię.
Napisz co sądzisz o tym produkcie.