Mięso czyli dania z wołowiny, cielęciny, wieprzowiny, baraniny i królika (Okładka twarda)

Mięso czyli dania z wołowiny, cielęciny, wieprzowiny, baraniny i królika

Mięso czyli dania z wołowiny, cielęciny, wieprzowiny, baraniny i królika (Okładka twarda)

Oferta specjalna -21%

Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej. W serii „Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej” prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne – nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa. „Mięso” to siódmy tom piętnastotomowej serii. Dowiesz się z niego m.in.: * jak przygotować podroby, aby były delikatne i smaczne, * skąd się wzięła moda na sztufady z wołowiny, * czym się różnią filety od kotletów, * jakie mięso jest najlepsze na pieczeń, * jak prawidłowo przygotować sznycle wiedeńskie oraz wiele innych dań.

OCEŃ JAKO PIERWSZY!

"Mięso czyli dania z wołowiny, cielęciny, wieprzowiny, baraniny i królika" wciąż czeka na pierwszą opinię.
Napisz co sądzisz o tym produkcie.