Masło, sery, jogurty Domowy wyrób (Okładka miękka)

Masło, sery, jogurty Domowy wyrób

Masło, sery, jogurty Domowy wyrób (Okładka miękka)

Oferta specjalna -21%

Samodzielny wyrób masła, serów oraz jogurtów jest możliwy i nie wymaga – wbrew pozorom – dużych nakładów finansowych. Wystarczą dobre chęci, świeże mleko i książka Masło, sery, jogurty. Domowy wyrób. Publikacja krok po kroku poprowadzi niezaprawionych adeptów sztuki mleczarskiej przez tajniki wyrobu białych przysmaków. Niespotykane dotąd przepisy na masło koperkowe czy miętowe, pomysły na potrawy wykorzystujące zrobiony własnoręcznie twarożek, a także dania z wyśmienitym jogurtem z pewnością zaskoczą niejedno podniebienie. Książka zawiera wiele przepisów na smaczne i oryginalne dania, dzięki którym będzie można pochwalić się nową umiejętnością i skosztować pełni smaku mlecznych specjałów.

OCEŃ JAKO PIERWSZY!

"Masło, sery, jogurty Domowy wyrób" wciąż czeka na pierwszą opinię.
Napisz co sądzisz o tym produkcie.