Jadłonomia (Okładka twarda)

Jadłonomia

Jadłonomia (Okładka twarda)

5.00 / 3 głosów

Kup na prezent

Pierwsza książka kucharska twórczyni Jadłonomii - najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni wegetariańskiej.

Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia? Do czego wykorzystać natkę marchewki? Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół? Na te i wiele innych pytań znajdziecie odpowiedź w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek – znanej z programu „Dzień dobry TVN” autorki „Jadłonomii”, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.



W „Kuchni roślinnej” znajdziecie ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące czipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy oraz dla tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

 

  • 21 lipca 2015 Migem,

    Doskonała jakość, doskonały smak!

    Pięknie wydana i pełna pysznych przepisów książka. Pozycja obowiązkowa dla każdego, kto chce urozmaicić swoje menu o ciekawe i oryginalne potrawy. Prz... czytaj >
    Pięknie wydana i pełna pysznych przepisów książka. Pozycja obowiązkowa dla każdego, kto chce urozmaicić swoje menu o ciekawe i oryginalne potrawy. Przepisy dobre nie tylko dla wegan!
    10 marca 2015 MikeJay,

    Pięknie wydana

    Bardzo estetycznie wydana pozycja. Dobry papier, gruba oprawa, piękne zdjęcia i ciekawe opisy. Polecam!
    Bardzo estetycznie wydana pozycja. Dobry papier, gruba oprawa, piękne zdjęcia i ciekawe opisy. Polecam!
    16 lutego 2015 Xardass,

    Pięknie ilustrowana książka

    Z dużą ilością ciekawych przepisów i pomysłów na dania, które posmakują nie tylko wegetarianom :)
    Z dużą ilością ciekawych przepisów i pomysłów na dania, które posmakują nie tylko wegetarianom :)

5.00

Na podstawie 3 ocen
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1