Italia do zjedzenia (Okładka twarda)

Italia do zjedzenia

Italia do zjedzenia (Okładka twarda)

Oferta specjalna -48%
Kup na prezent
Italię kochamy za całokształt, za krajobrazy, za sztukę i za jedzenie! Italia do zjedzenia jest osobistym połączeniem książki kucharskiej i przewodnika po Włoszech.

W środku znajdziemy historię kuchni i historię sztuki ujęte w krótkie i przystępne teksty opatrzone zdjęciami z licznych podróży autora do Italii.

Bartek Kieżun, z wykształcenia etnolog, z urodzenia mentalny Włoch, a z zamieszkania krakowianin. Dziennikarz kulinarny i bloger związany z magazynem Kukbuk. Miłośnik książek, nie tylko kulinarnych. Publikuje w magazynie Kukbuk i miesięczniku Czas Wina oraz w piśmie La Rivista. W przerwach w pisaniu i gotowaniu prowadzi Miejsce Bar – klub na krakowskim Kazimierzu.

OCEŃ JAKO PIERWSZY!

"Italia do zjedzenia" wciąż czeka na pierwszą opinię.
Napisz co sądzisz o tym produkcie.