Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii. Smak, wartości odżywcze i rzemiosło (Okładka miękka)

Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii. Smak, wartości odżywcze i rzemiosło

Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii. Smak, wartości odżywcze i rzemiosło (Okładka miękka)

Oferta specjalna -33%
Kup na prezent
Książka, która nadaje nowy wymiar sztuce kiszenia!

Najnowsza książka Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji. Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i autor „The New York Times” powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego jedzenia – ze świeżym spojrzeniem, jeszcze większym entuzjazmem i rozszerzoną wiedzą z na temat tajników fermentacji na całym świecie.

Od czasu premiery pierwszej książki, Katz inspiruje ludzi do zamiany ich kuchni w laboratoria, gdzie mogą wyrabiać prawdziwe cuda: kiszone warzywa, fermentowane sery i jogurty, chleby na zakwasie i wiele innych.

Ta książka wprowadzi cię w zupełnie nowy świat smaków i korzyści zdrowotnych z fermentowanych produktów spożywczych. Znajdziesz w niej przepisy m.in. na kwas truskawkowy, koreańskie kimchi, czy afrykańskie piwo z sorgo. Tradycyjne receptury są dostosowane do najnowszych trendów. Zainspirowały one szefów kuchni czterogwiazdkowych restauracji i kucharzy amatorów. Sięgnij po tę książkę i rozpocznij osobistą rewolucję w twojej własnej kuchni!

___
Ten facet jest prawdziwą gwiazdą rocka na scenie kulinarnej. – „The New York Times”

Sandor Katz to prawdziwy król fermentacji. – Sally Fallon Morrell, prezes The Weston A. Price Foundation

OCEŃ JAKO PIERWSZY!

"Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii. Smak, wartości odżywcze i rzemiosło" wciąż czeka na pierwszą opinię.
Napisz co sądzisz o tym produkcie.