Chleb. Techniki wypieku, przepisy, wskazówki (Okładka miękka)

Chleb. Techniki wypieku, przepisy, wskazówki

Chleb. Techniki wypieku, przepisy, wskazówki (Okładka miękka)

Oferta specjalna -38%
Kup na prezent
Uznana za najlepszą wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba - za jego „biblię” - zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.

OCEŃ JAKO PIERWSZY!

"Chleb. Techniki wypieku, przepisy, wskazówki" wciąż czeka na pierwszą opinię.
Napisz co sądzisz o tym produkcie.