50 dań mięsnych o niskim indeksie glikiemiczny (Okładka miękka)

50 dań mięsnych o niskim indeksie glikiemiczny

50 dań mięsnych o niskim indeksie glikiemiczny (Okładka miękka)

Oferta specjalna -22%
Jest to jedna z czterech książek serii Przepisy Montignaca, które pozwalają praktycznie zastosować zasady naukowo udokumentowanej Metody Montignac. Książki te są przeznaczone dla tych wszystkich, którzy troszcząc się o swoje zdrowie, pragną delektować się spożywaniem posiłków zdrowych, smacznych i jednocześnie wykwintnych. Przepisy w nich zawarte są inspirowane kuchnią śródziemnomorską, uznaną za najzdrowszą na świecie. Dania mięsne według tych przepisów wykonuje się szybko, tak więc z ich przyrządzeniem poradzi sobi każdy, nawet początkujący adept sztuki kulinarnej.

OCEŃ JAKO PIERWSZY!

"50 dań mięsnych o niskim indeksie glikiemiczny" wciąż czeka na pierwszą opinię.
Napisz co sądzisz o tym produkcie.